Den Ohmske Motstanden

Från Smaskipedia
Hoppa till: navigering, sök

Kända grenadjärer från elektrosektionen i Trondheim. Syns alltid iklädda sina gröna mantlar som orkesteruniform och dricker ännu oftare gröna spritdrycker.

Dess största insats var att imponera på Wijkmanska Blecket tillräckligt mycket under SMASH HT22 att få chans frågad på sig av nämnda orkester under Axelnatten 2022. Chansen togs och orkestrarna är nu (och för i all framtid ) glada vänner.

Orkestern är även den norska delen av den internationella föreningen SORK.

Kunskaper: Sprängämnen. Fly från militärpolisen. Havre.

Okunskaper: Olla.

Citat

  • "I en sluten krets är summan av spänningen lik NÖLL!"
  • "Vi har blivit välsignade av Wijkmanska Blecket!"
  • "We are bad. We hate Strindens because they are good. Fuck them." - SORK 2024

Anekdoter

  • Bleckets första intryck, var att Mamma gick fram för att skåla med dem, istället för att skåla fyllde de hennes glaset med öl. De delar ut långburkar med öl till alla i Blecket, dessutom har alla musikanter en privat back öl som delas ut till alla omkringvarande i tid och otid. De sjunger mer än den genomsnittliga norska orkestern (på nåt jäkla sätt). De var vakna när blecket kom till Pisk'on under Axelnatten. De sade att de inte skulle sova på hela SMASH. Den Grønne Messias gjorde inte heller det. De spränger en fucking handgranat. De spränger en till fucking handgranat. Till komp räknas gastuta. De har högst lättillverkad/sexigast uniform ratio. De har alltid dryck på sig som de bjuder på.
  • "Det är ett 10-tal sköna typer som letar upp så svåra låtar de kan och tolkar dem på samma sätt som Dragos. Deras uniform är en grön cape. De drar ett samband mellan Minttu och finska svordomar. På sista festen i lördags däckade hälften av dem på parkeringen och tillbringade natten där." -WBs utsände berättar om sitt första möte med Den Ohmske Motstanden

Logga

Ohmske.png

Personliga verktyg