Humpsvakar

Från Smaskipedia
Hoppa till: navigering, sök

Humpsvakar är en orkester från Teknologföreningen vid Tekniska Högskolan i Urtsgjallar som ligger i närheten av Helsingfors i Finland. Medlemmarna kallas "Humpsar" och blir förnärmade av uttrycket "Humpsvakare". Humpsarna har en balett som Kallas Rumpskakar.

Humpsvakar tycker om att distrahera publiken från "musiken" medan de spelar. Då baletten inte stjäl uppmärksamheten försigår diverse andra cirkusshower på scenen. Historiskt sett har Humpsvakar stulit sina scenshower av Axelbandet. Bland annat var söndrandet av toalettstolar Axelbandets grej en gång i tiderna, men när banditerna tröttnade på detta nummer tog Humpsvakar showen och kallade den sin egen. Dagens humpsare har ingen aning och dessa stulna traditioner men Axelbandet har läst upp på sin historia och vet bättre!

Humpsarna känner man igen på deras västar i Marimekkotyg, deras opar stumpor och att det står Humpsvakar på deras frackryggar. Rumpskakarna har skrikigt rosa kavajer. På somrarna har de sina teknologmössor på huvudet och på vintrerhalvåret har de någonting som ser ut som små plommonstop.

Vill man se Humpsvakar i Stockholm kan man passa på när NATOM infaller där. De brukar även äverntyra sig till SOF och STORK.

Medlemmar

Humpsvakar och Rumpskakar har otroligt många medlemmar. Dessa är till synes väldigt anonyma på Smaskipedia, men det ska det bli ändring på...

Wattis

Stavelsa

Sagt om Humpsvakar

"Ingen sover när Humps vakar."

"Humpsvakar ser gay ut, men det är Axelbandet som är gay." - Axelbandet

"Må era toner klinga rent och luktfritt i hundrade år. Sen får det vara nog!" - Axelbandet

Personliga verktyg