DooM

Från Smaskipedia
Hoppa till: navigering, sök
DooM
Sillis.bandet.fi.png
Smeknamn: Dompa
Skola/Utbildning: Åbo universitet, datateknik
Orkester/Balett: Axelbandet
Började i orkester/balett: 2017
Instrument: Trumpet, elbas, kontrabas, melodica, fitthorn
Antal medaljer: 12
Antal besökta SOF/STORK: 2

DooM är Axelbandets Lagerspetz år 2017 och diktator år 2022. Hon har lyckats bemästra konsten att spela trumpet med låg volym.

DooM läser Axelbandets historik som en form av släktforskning. I framtiden kanske DooMs avkommor läser smaskipedia?

Innehåll

Biografi

Doctor DooM 2.jpg

DooM har aldrig träffat Tigern på nära håll. Detta är PQs fel. JESTAS SENTÄÄN

DooM är en alldeles fantastisk diktator som har inlett sin karriär som autokrat i pompa och ståt, ty DooM behövde inte ens göra en statskupp för att få ta över styret i denna orkester. Tack vare (eller kanske delvis på grund av?) DooM har Axelbandet äntligen publicerat sin musik på Spotify, klarat sig till pensionsför ålder (65 i skrivande stund) och börjat få ordning på sin egen historik ty DooM är en vandrande triviamästare.

Visste du att på en av ABs låtar som numera finns på spotify så kan du höra skrik? Och visste du att DooM känner till vem det är som skriker?

DooM har även åtagit sig det stora projektet att försöka digitalisera det världens ,est svprdtaliseradade album <<-- okej det där blev svårt för jag filmade en katt. Det blev nästan lika svårt som det visade sig bli när DooM försökte digitalisera ett av Axelbandets många album, och efter till och med fem tappra försök är albumet inte ännu i republicerbart skick. Detta betyder i princip bara att Axelbandet borde tänka på att banda in ett nytt album i framtiden. Vilken tur att det är DooM som styr och ställer - då kanske det blir av!

Till DooMs mindre kända egenskaper hör en fantastiskt bra koll på byråkrati, postförsändelser, och positiiva toner. Behöver du diktator DooMs hjälp med din banditbyråkrati? Skicka då en ansökan, helst FPA-modellerad, till DooM. Då kanske du får svar på posten efter behandlingstid. Beslutet är garanterat det enda rätta och dessutom bästa, eftersom det är DooM som beDööMer.

DooM har fått ta del av följande historik-berättelse: en julfest i Torwikoppi bestämde de att Bobban som var i USA också skulle få risgrynsgröt, så de tog en engångstallrik med gröt och stansade fast en annan ovanpå, och satt det här på posten. Gröten kom fram till USA, i det skicket som man kan tänka sig.

Familj

Denna artikel är bara påbörjad. Du kan hjälpa till genom att utöka den.

Citat från DooM

"Kommer du att använda kian på 9/11? Jag behöver den då." - DooM är lätt sus i aususti

Se även

Preskriberat:

ANYWAY. DOOOMOMOMOMOMO du måst få mer på din sida för du e en bra diktator men om du godkänner min ansökan om att bryta förlovningen lovar jag att jag skriver någå snällt här h bossisisisisisissii

Personliga verktyg